KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

FC Lisse slaat fraaie slag, zwaar verlies VVC en Overbos

In de derde divisie beleefde FC Lisse een vrolijke zaterdag. De equipe van Robbert de Ruiter pakte in eigen huis de drie punten tegen Capelle (2-0). Concurrent Scheveningen bleef in eigen huis op 1-1 steken tegen laagvlieger Huizen. Rick Vermeulen en winteraanwinst Rowdy van der Putten scoorden voor FC Lisse.

FC VVC crashte hard in de topper in de derde klasse tegen Blauw Wit/Beursbengels. De ploeg van trainer Rini van Roon verloor met liefst 6-0 en ziet zo concurrentie snel dichterbij komen. Ook SV Overbos incasseerde een rechtse directe. In Haarlem verloren de Hoofddorpers met 7-1 van EDO. Komende zaterdag wacht het thuisduel tegen concurrent Hellas Sport.

Ter Leede heeft de aanval van Noordwijk in de race om het kampioenschap in de spannende hoofdklasse A afgeslagen. De ploeg van trainer Henk Wisman won aan de Duinwetering met 2-3. Invaller Melvin van Stijn nam in de slotfase de winnende treffer voor zijn rekening.

Ben van der Lans en Vincent Ammerlaan brachten Ter Leede eerder in de wedstrijd twee keer weer naast Noordwijk. Achilles Veen won thuis met 3-1 van Jodan Boys. De Sassenheimers blijven zo de nummer twee met één punt achterstand op de leidende positie.

Alle uitslagen zaterdag 25 maart:
Derde divisie A FC Lisse – Capelle 2-0
Hoofdklasse A Noordwijk - Ter Leede 2-3
2B EDO - SV Overbos 7-1
3B IJmuiden - UNO 4-1
3B VEW – SCW 2-5
3B Blauw Wit/Beursbengels – FC VVC 6-0
3B SV Hoofddorp vrij
4E BVV’31 - Pancratius 1-4

  • Ter Leede
  • FC Lisse
  • FC VVC
  • SV Overbos

Geef jouw reactie