KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Jeugd SV Abbenes opent seizoen met eigen toernooi

SV Abbenes organiseerde dit jaar een jeugdtoernooi aan het begin van het seizoen voor de F en E. Rob Jansen, Rob Smit en Christa Nederhoff hebben uiteindelijk 5 F en 5 E teams bij elkaar gekregen om er een gezellig toernooi van te maken.
Nederhoff: “Een toernooi aan het begin van het voetbalseizoen is een mooie kans om weer even in het spel te komen zo na de zomerstop.
Afgelopen zaterdag kwamen Kagia, DIOS, Zevenhoven en Meerburg op bezoek bij de kleine sportvereniging in Abbenes. Het was die dag prachtig weer waardoor er ook veel kijkers langs de lijn waren. Elk team ging voor de winst maar er was ook heel veel sportiviteit.
In de ochtend speelden de jongens en meiden van de F-teams en de winnaar is uiteindelijk DIOS geworden. Het F-team van Abbenes was 3e.
In de middag waren de E-teams aan de beurt. In die poule is Meerburg nummer 1 geworden.
Het E-team van Abbenes speelde voor het eerst in hun nieuwe tenue, gesponsord door Miek Stap. Het team werd uiteindelijk 5e.
Ook streden de jongens en meiden voor de penalty bokaal. Dat betekent dus penalty’s nemen met een groot doel met op de doellijn ook nog eens een volwassen keeper. De kinderen streden hier fanatiek voor en ook de keepers deden hun uiterste best. De penalty bokaal voor de F is uiteindelijk gewonnen door Robin Elst en voor de E door Merlijn Blesgraaf.
Sportvereniging Abbenes heeft nog plaats voor F, E, D en senior leden. Op woensdag wordt er getraind voor de jeugd. Zie tevens www.svabbenes.nl.

Geef jouw reactie