KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Noordwijk kegelt Sparta Rotterdam uit de KNVB-beker

Derde divisionist Noordwijk heeft voor een grote stunt gezorgd in de eerste ronde van de TOTO KNVB-beker. Aan de Duinwetering won de derde divisionist met 3-2 van Sparta Rotterdam. Sabir Achefay bracht een groot deel van de vele supporters in extase door in de slotfase de 3-2 te scoren. De week waarin ook de derby tegen SJC wacht, kent zo een geweldig begin voor Noordwijk.

Het bekerduel was er één voor de fijnproevers. Denzel James opende al snel de score voor Noordwijk, maar het antwoord van Sparta liet niet lang op zich wachten. Na twee doelpunten van Abdoulrahmane Harroui waren de rollen weer omgedraaid. Raies Roshanali bracht de underdog kort na rust weer op gelijke hoogte. In de spannende slotfase bleek Noordwijk dus de sterkste.

De Koninklijke HFC zit zaterdag ook in de koker wanneer er geloot wordt voor de tweede ronde van de KNVB-beker. Op het veld van SV Hillegom wonnen de Haarlemmers met ruime cijfers van het één divisie lager spelende Harkemase Boys (4-0).

Khalid Tadmine bewees met de openingstreffer weer zijn waarde. Invaller Floris van der Linden verdubbelde na de rust de voorsprong voor de equipe van trainer Gertjan Tamerus. Opnieuw Van der Linden en Franklin Lewis maakte in de slotfase het feest compleet. FC Lisse kan zich volledig richten op de competitie. ODIN’59 was in Heemskerk met 1-0 te sterk.

Rijnsburgse Boys kwam net te kort voor een surprise. Top Oss klopte de Uien na strafschoppen met 4-5.  Na 90 en 120 minuten was de stand 1-1. Jeffrey Jongeneelen scoorde voor de formatie van oefenmeester Wilfred van Leeuwen.

 

  • Koninklijke HFC
  • Noordwijk
  • KNVB-beker
  • Sparta Rotterdam
  • Rijnsburgse Boys

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement