KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Foreholte opent op feestelijke wijze vernieuwde velden

Op woensdag 23 september mocht Cyara Molenkamp, speelster van Foreholte O7, de officiële handeling verrichten bij de heropening van de velden 3 en 4. De club uit Voorhout vierde de heropening met een clinic voor de jeugdleden tot 12 jaar. Meer dan 200 kinderen hebben een feestelijke middag beleefd en ontvingen een echt certificaat van hun deelname.

Aan de opening gingen maanden van voorbereidingen vooraf. Voorzitter Rogier Hoeijmans benadrukte in zijn openingswoord dat door de goede samenwerking en verstandhouding met de gemeente deze realisatie versneld kon worden uitgevoerd. Verantwoordelijk bestuurslid Tjeerd Steendam gaf namens Foreholte leiding aan het project. Het eindresultaat mag er met een tweetal hypermoderne velden zeker zijn. De club kan zo voor trainingen en wedstrijden weer jaren vooruit.

Vervolgens richtte Hoeijmans zijn speciale dank aan wethouder Van Kempen, de heer Hajo van der Harst alsmede de commissie Welzijn van de gemeente Teylingen en aanvullend de betrokken partners Antea, Newea, Stichting Exploitatie Foreholte en Patrick van Wieringen. Als laatste stond hij stil bij de vrijwilligers Hans van den Nouland en Jan Schrama die door middel van zelfwerkzaamheid een groot deel van de zorgplichtmaatregelen hebben aangebracht.

Aansluitend nam Hajo van der Harst het woord over en bevestigde de goede samenwerking tussen de gemeente en Foreholte en omschreef het proces van de afgelopen maanden. Wat begon bij aanvang met een SBR rubbergranulaat veld en eindigde met een TPE infill veld wat door de gemeenteraad goedgekeurd diende te worden. De heer Van der Harst gaf ook direct aan dat ze met de club in gesprek blijven over de realisatie van het project ‘In de Geest van Els.’

Bestuurslid facilitaire zaken Tjeerd Steendam gaf aan dat het nieuwe veld van het hoogste niveau is om op te sporten en dat het voldoet aan de meest recentste normen van NOC *NSF. Tevens is de planning dat op korte termijn de verlichting wordt vervangen voor led- verlichting en dat de zorgplichtmaatregelingen doorgevoerd worden voor alle velden. Op deze wijze investeert de vereniging in een duurzaam sportpark.

Na de opening van de velden door Cyara was er uiteraard ruimte om met elkaar nog even de toekomstplannen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje met inachtneming van de covid-maatregelen.

 Foto: Petra Dofferhoff

 

  • Foreholte
  • heropening velden

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement