KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

FC VVC en UFA voetbalschool ogen veel lof met groot BVO-toernooi

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober stond wederom het Happykids/UFA toernooi bij FC VVC in Nieuw Vennep op het programma. Profclubs uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken kwamen dit weekend in de leeftijdscategorieën JO8, JO9, JO10 en JO11 in actie. Per categorie werd er over liefst 96 wedstrijden beslist wie de beker omhoog mocht houden.

In de JO8, JO9 en JO11 was het KV Mechelen, met een op dit moment zeer sterke jeugdopleiding, die in alle drie de poules er met de winst vandoor ging. In de JO10 was het Borussia Mönchengladbach die het sterkst was. De prijsuitreiking werd door niemand minder gedaan door Rob van Rossum, stadionspeaker van Ajax in de Amsterdam, maar ook de vaste speaker van het Nederlands elftal.

Het toernooi kenmerkt zich door een strak schema, weinig wachten en een zeer hoog niveau jeugdvoetbal. Scouts uit Nederland en buitenland hebben wederom een goed inzicht gekregen over het talent dat op dit moment op de Europese velden rondloopt. FC VVC heeft zich als gastheer van het toernooi kranig geweerd, en mag zeer trots zijn op wat er hier qua organisatie is neergezet. Met de hulp van zeer veel vrijwilligers, maar ook spelers uit de FC VVC zaterdagselectie, regende het complimenten over ons schitterende complex en het hosten van een toernooi van deze omvang.

De volledige organisatie op de dagen zelf, het halen en brengen van de teams naar vliegvelden en hotels verliep uiterst soepel en is door Danny Oudhuizen en zijn team op een zeer professionele wijze opgezet en uitgevoerd.

  • FC VVC
  • Nieuw-Vennep
  • Happykids/UFA Toernooi
  • internationaal jeugdvoetbaltoernooi

Geef jouw reactie