KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Koninklijke HFC presenteert fraai boekwerk

Op 21 november 1919 verscheen het eerste verenigingsblad 'De HFC’er' in de geschiedenis van de club. Op de dag af 100 jaar later verscheen afgelopen donderdag ook het tiende jubileumboek. Hoezo Traditie? In een druk bevolkt clubhuis werd het eerste exemplaar van dit schitterende boekwerk door Jan Domhoff en Wouter Rijpma (de projectleiders) aangeboden aan voorzitter Dirk Jan Rutgers.

In zijn dankwoord prees Rutgers naast de projectleiders ook de redactieleden Bert Vermeer, Hugo Bettink, Joke Slootheer (fotoredactie en vormgeving) en Frans Crul. Hij sprak daarbij de hoop en verwachting uit dat heel veel HFC’ers dit boek zullen aanschaffen. Naast een fantastische terugblik op de afgelopen15 jaar (sinds het verschijnen van het vorige jubileumboek) staan bijvoorbeeld ook alle teams afgebeeld en worden ongelooflijk veel andere bijzondere gebeurtenissen die HFC zo speciaal maken beschreven.

Twee dagen na de boek presentatie kom weer een mooie mijlpaal worden bijgeschreven. Via een 1-5! zege bij IJsselmeervogels pakte de Koninklijke HFC de koppositie in de tweede divisie. Zo zijn de Haarlemmers in ieder geval een week de beste amateurclub van Nederland.

Foto: Koninklijke HFC

Fotobijschrift: Voorzitter Dirk Jan Rutgers (links) met projectleiders Jan Domhoff en Wouter Rijpma.

  • Koninklijke HFC
  • jubileumboek

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement