KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Spectaculaire treffer helpt Lisse aan late zege

FC Lisse heeft het duel tegen Eemdijk op een spectaculaire wijze naar haar hand gezet. Op Ter Specke gaf een halve omhaal van Lars Rauws in de allerlaatste seconden de doorslag. Lisse won zo met 4-3. Tien minuten voor tijd leidde Eemdijk nog met 1-3.
In de slotfase stond Mo Adouch, die eerder al de openingstreffer voor zijn rekening nam, op. Hij scoorde de 3-3. Kort daarvoor had Luca Tarani met de 2-3 de spanning teruggebracht.

De 4-3 van Rauws was een juweeltje. Via een aanname met zijn rug naar het doel toe, draaide hij zich om en schoot de winnende treffer binnen 4-3. De scheidsrechter floot vlak erop voor het einde. FC Lisse is door deze onverwachte overwinning gestegen naar plaats 11.

Rauws kon het na afloop nog niet geloven. ‘Ongelofelijk dat we toch nog de winst binnenhalen Die 3-3 van Mo zegt alles.’ Dezelfde Mo Adouch bleef nuchter zoals altijd en beschreef zijn gelijkmaker. ‘Ik zag die bal aankomen en nam hem aan en hoorde van medespeler Brayen dat ik moest schieten. Dat deed ik en tone stond het 3-3. Dat de bal er zo mooi in gaat is onbeschrijfelijk. We hebben gelukkig nog een punt, dacht ik. Het is super dat we op het laatste moment nog winnen.’

Tekst: Hennie van de Weerd

  • FC Lisse
  • Mo Adouch
  • Lars Rauws

Geef jouw reactie