Uit de regio

SC Badhoevedorp E6 bekroont ommekeer op fraaie wijze

De eerste helft van het seizoen viel er voor verschillende jeugdteams van de voetbalverenigingen in Haarlemmermeer een kampioenschap te vieren. 433 Magazine biedt de regionale helden van de toekomst graag een podium aan op haar website. Komende weken is te lezen welke teams allemaal de najaarstitel in de wacht sleepte. Dit keer de E6 van SC Badhoevedorp.

SC Badhoevedorp E6 kroonde zich tot najaarskampioen in de 7e klasse afdeling 16. Een slechte generale, betekende voor dit team een goede uitvoering. Voorafgaand aan de competitie werden namelijk alle bekerwedstrijden verloren. In de competitie werd echter sterk begonnen.

De eerste vijf duels eindigde allemaal met drie punten. Na één nederlaag volgde opnieuw drie zeges. Tegen de sterke E9 van UNO werd de kroon op het werk gezet. Badhoevedorp won met 5-1 en haalde zo de titel binnen. Als kampioen werd ook de laatste wedstrijd tegen Zandvoort met winst afgesloten.

Na afloop werd het team gehuldigd, met een medaille, kampioenscertificaat, bloemen en een klein feestje met limonade en snacks. De spelers Atilla Akyuz, Emre Kaan Akyuz, Cles van den Berg, Kevin Bisoen, Jamal El Mesri, Boudewijn Rietkerk, Kerem Tulbur en Jasper Wolhoff vormen het kampioensteam van coach Geert Jan Rietkerk en trainer Taeke Boersma.