KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Teylingen en Pancratius sprokkelen punt, cruciale zege Hillegom

Een waterkoude zondag voelde voor S.V. Hillegom sportief toch warm aan. In de eerste klasse A behaalde de formatie van Arend Jan Kranenburg een zeer belangrijke zege op AGB. De hekkensluiter won door een rake kopbal van Joris van Dongen met 1-0. In dezelfde klasse verraste S.V. Hoofddorp met een knappe overwinning op het sterke Legmeervogels (4-2).

SJC zette in de hoofdklasse A een nieuw stapje richting het kampioenschap. In Leidschendam won de koploper met 1-2 van RKAVV. Benji Broekhof en Tom Duindam scoorden voor de equipe van Sjaak Polak. Kon. HFC had een slechte dag in de tweede divisie en dat bleef niet zonder gevolgen. De machteloze Haarlemmers verloren in Tiel met 4-1 van laagvlieger TEC.

In 2C maakte lijstaanvoeder DSOV geen fout. In Vijfhuizen had DOSR met 3-1 het nakijken. Via twee doelpunten van Bianco Carolina en een benutte strafschop van Martijn Nelis werd een 0-1 achterstand uitgegumd. Onderin boekte Foreholte een cruciale zege op Alphen (1-0). Het treffen tussen Teylingen – Pancratius (foto) eindigde zonder winnaar (1-1). George Hulsbosch tekende namens de thuisclub een kwartier voor tijd de gelijkmaker aan.

Uitslagen zondag 25 februari
Tweede divisie – TEC – Koninklijke HFC 4-1
Hoofdklasse A RKAVV - SJC 1-2
1A FC Uitgeest - EDO 2-1
1A SV Hillegom – AGB 1-0
1A Hoofddorp - Legmeervogels 4-2
2C Teylingen - Pancratius 1-1
2C DSOV –DOSR 3-1
2C Foreholte – Alphen 1-0
3A SV DIOS - Kickers’69 4-0
3C Alliance’22 – Ouderkerk 2-4
4E NFC - Zwanenburg afgelast
5C SC Badhoevedorp – Kismet 0-4

Foto: Peer Compeer

  • SV Hillegom
  • SV Hoofddorp
  • SJC
  • DSOV
  • Foreholte

Geef jouw reactie