KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Team 433 Magazine werkt aan creatieve oplossing in coronatijd!

Het is ook voor het team van 433 Magazine een bijzondere tijd. Lege voetbalvelden en complexen die zelfs op slot zijn en dat terwijl de temperaturen in de lift zitten. Begrijpelijk vanwege het coronavirus. Gezondheid gaat immers boven alles, maar vervelend voor een voetbalmedium is het wel. Inmiddels ziet het er sterk naar uit dat er zeker tot 1 juni niet gevoetbald wordt, waarmee het seizoen voor de vele amateurvoetballers er abrupt op zou zitten. Het maakt een planning maken lastig en zeker uitdagend.

Uiteraard werken we achter de schermen hard aan een creatieve oplossing voor onze nieuwe editie. Zeker is dat er nog genoeg om over te schrijven valt. Wel zal de uitgifte van de volgende uitgave opschuiven richting mei, waarbij we ook onze contacten bij de KNVB omtrent de voetbalkalender hebben geraadpleegd. Een essentieel onderdeel voor 433 Magazine is uiteraard de verspreiding. De voetbalclubs spelen immers een belangrijke rol in dit verhaal. Nu deze (voorlopig) gesloten lijken te blijven, zijn we bezig met alternatieven zoals supermarkten in de gehele regio waar onze vele lezers de volgende editie van 433 Magazine kunnen afhalen.

We doen daarbij ook een beroep op de lokale ondernemers en op onze vele trouwe lezers. Heeft u connecties in het regionale bedrijfsleven en bent u actief in de regio waar wij 433 Magazine uitgeven en wilt u ons helpen als verspreidpunt van de magazines? Neem dan contact op via e-mailadres redactie@433magazine.nl of bel ons kantoor op tel. 020 303 11 77. Ook andere tips en ideeën zijn welkom.

Wellicht is dit ook het moment om een abonnement op 433 Magazine te nemen, waarmee u als lezer ons ook een steuntje in de rug geeft in deze lastige periode. Andere tijden bieden ook andere kansen en mogelijkheden. Zodoende bieden wij u nu niet een jaarabonnement aan voor € 34,95, maar ontvangt u iedere twee maanden het magazine thuis in de brievenbus voor € 25,00! Tevens krijgen de eerste 19 nieuwe abonnees een origineel 433 cadeau. Dus aarzel niet en stuur een e-mail naar info@433magazine.nl of administratie@433magazine.nl of bel met tel. 020- 303 11 77.

Uiteraard wensen wij u veel sterkte toe in deze lastige en onzekere periode. Blijf vooral gezond en neem de opgelegde maatregelen in acht, zodat wij u hopelijk gauw weer bij, op of rond de voetbalvelden zullen zien.

Met sportieve groet,
Team 433 Magazine

  • 433 Magazine
  • verspreidpunten
  • abonnement

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement