Uitslagen

Rijnsburgse Boys stunt tegen Katwijk

In de tweede divisie leverde de derby tussen Katwijk en Rijnsburgse Boys een verrassende uitslag op. De Uien klopten de trotse koploper op sportpark De Krom met 1-3. Furghill Zeldenrust opende vlak voor rust de score voor de bezoekers. In de tweede helft zorgde een ongelukkig eigendoelpunt van Bram Ros voor nieuw evenwicht. Bert Koomen en invaller Delano Asante bezorgden Rijnsburgse Boys alsnog een uiterst welkome driepunter.

Voor Katwijk was het na het verlies tegen HHC Hardenberg de tweede nederlaag op rij. De ploeg van trainer Anthony Correia staat echter nog steeds riant aan kop en heeft dinsdag in en tegen Scheveningen de kans om zich te revancheren.

Koninklijke HFC, is op vijf punten van Katwijk, en een duel meer gespeeld de trotse nummer twee. De ploeg van Gertjan Tamerus kwam in Veenendaal niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen rode lantaarn GVVV. Roy Castien opende de score, maar het antwoord van de thuisclub volgde snel. Noordwijk blijft ondanks een later nederlaag tegen Spakenburg de nummer zes op de ranglijst. Rijnsburgse Boys staat daar weer één punt achter.