KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Periodetitel lonkt voor Noordwijk en SJC

Voor de gemeente Noordwijk zou het weleens een uniek voetbalweekend kunnen worden. VV Noordwijk en SJC kunnen allebei munt slaan uit een sterke competitiestart door de eerste periodetitel, die gaat ove tien duels, in de hoofdklasse op te eisen.

Allebei de teams voeren riant de ranglijst aan in respectievelijk de hoofdklasse A op zaterdag en zondag. Noordwijk neemt het aanstaande zaterdag op de eigen Duinwetering op tegen runner-up Achilles Veen. Zelfs bij een gelijkspel heeft de formatie van de nieuwe oefenmeester Kees Zethof de eerste prijs binnen. Als dat niet lukt, dan is er een week later in Vlaardingen tegen Zwaluwen Vlaardingen altijd nog een herkansing.

Voor SJC is het uitgangspunt zondag exact hetzelfde. Ook de zondagclub van Noordwijk heeft een riante marge van liefst zes punten weten op te bouwen op de eerste achtervolgers. SJC neemt het zondag in eigen huis op tegen Leonidas. Een punt volstaat dus. Bij verlies moet het laatste benodigde punt gepakt worden bij SDO in Bussum, althans als de concurrentie (Achilles 1894 en Silvolde, red.) wel wint.

  • VV Noordwijk
  • SJC

Geef jouw reactie