KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SJC presenteert tweetal aanwinsten

Vierde divisionist SJC heeft twee nieuwe spelers weten te strikken. Roy van Leeuwen komt over van FC Rijnvogels. Daarnaast maakt Vincent ter Burg van SDC Putten zijn entree aan de Lageweg.

Van Leeuwen staat bekend als een pijlsnelle buitenspeler met diepgang. Na ze succesvolle seizoenen in Katwijk maakt hij de keuze voor SJC. De technische begeleiding van SJC is blij met de komst van Van Leeuwen. Bestuurslid technische zaken Kees Brouwer: ‘Ik ben ervan overtuigd dat Roy gaat slagen. Hij past bij de club en beschikt over het juiste voetbal- DNA.

Trainer Marcel IJzendoorn kent Van Leeuwen al uit de tijd dat hij bij Rijnsburgse Boys speelde. IJzendoorn: ‘Hij heeft zich bij Rijnvogels goed ontwikkeld en beschikt nu ook over het nodige scorend vermogen. Daarnaast is hij ook goed voor een groot aantal beslissende assists.’

Ter Burg, een verdedigende middenvelder, komt per direct naar SJC omdat hij recent is verhuisd naar Zandvoort. ‘Het eerste gesprek met de enthousiaste technische staf beviel direct al goed. Daarnaast kan ik mij vinden in de sportieve doelen en de onbevangen sfeer.’

Bestuurslid Kees Brouwer oordeelt dat er alle reden is om aan te nemen dat deze ervaren speler die onder andere over een uitstekende trap beschikt van meerwaarde zal zijn voor SJC. En zegt het bijzonder te vinden dat Ter Burg uit het scala aan clubs rondom Zandvoort juist voor SJC heeft gekozen.

  • SJC
  • Roy van Leeuwen
  • Vicent ter Burg

Geef jouw reactie