KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SV Hoofddorp F6 maakt indruk in najaarscompetitie

De eerste helft van het seizoen viel er voor verschillende jeugdteams van de voetbalverenigingen in Haarlemmermeer een kampioenschap te vieren. 433 Magazine biedt de regionale helden van de toekomst graag een podium aan op haar website. Komende weken is te lezen welke teams allemaal de najaarstitel in de wacht sleepte. Dit keer de F6 van S.V. Hoofddorp.

De F6 van SV Hoofddorp is samengesteld uit 6 spelers van de vorige F12 en 4 spelers uit andere teams of nieuwe clubleden.

In zeer korte tijd hebben de jongens met elkaar een goed team neergezet. Alle spelers hebben hun steentje bijgedragen. Allemaal altijd aanwezig zowel met de training als de wedstrijden. Enthousiaste leuke ouders, weer en wind trotserend elke week weer. Gekomen uit de 6e klasse naar de 4e en laten zien dat we deze klasse waard zijn.

Stuk voor stuk mooie en leuke sportieve wedstrijden met af en toe enige tegenstand. Alle jongens zijn gegroeid in hun vaardigheden. Naast het voetbal hebben we ook als team andere leuke dingen gedaan. De jongens zijn allemaal enthousiast en proberen dit met elkaar dit vast te houden.

 

  • SV Hoofddorp F6
  • najaarstitel

Geef jouw reactie