KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Hillegom na winst in Utrecht terug op plek twee

SV Hillegom blijft als debuut in de eerste klasse voor positieve resultaten zorgen. De ploeg van trainer/coach Arend Jan Kranenburg won zaterdag het inhaalduel tegen Nieuw Utrecht met 2-3 en neemt zo de tweede plaats weer in.

Tegen de laagvlieger kwam Hillegom nog wel op een 1-0 achterstand. Nick van Staveren, die aan het eind van het seizoen vertrekt naar Noordwijk, Frank de Groot en Aiden Ryan zorgde voor een flinke kentering in de strijd. Pas bij 1-3 deed Nieuw Utrecht nog iets terug.

Hillegom heeft de kans om zondag een ticket voor de nacompetitie veilig te stellen door het winnen van de tweede periode. De ploeg uit de Bollenstreek speelt dan opnieuw in Utrecht. Het roemruchte Elinkwijk, dat inmiddels laatste staat in 1A, is dan de tegenstander. Winst is niet bij voorbaat voldoende, want EDO begint met 1 punt voorsprong aan de beslissende wedstrijdronde. De Haarlemmers gaan op bezoek bij middenmoter Legmeervogels.

Ook het zicht op de titel is voor Hillegom nog niet verkeken. De achterstand op lijstaanvoerder Purmersteijn, dat bovendien nog op bezoek komt, is slechts vijf punten.

  • SV Hillegom

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement