KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Win kaarten voor Meerlive 2018

Meerlive is al vele jaren een populair evenement in Haarlemmermeer. Het jaarlijkse muziekfeest is in september toe aan haar negentiende verjaardag en dat wordt op grootse wijze gevierd. In het centrum van Hoofddorp zal van donderdag 13 tot en met zondag 16 september een indrukwekkend scala aan topartiesten hun opwachting maken.

Op de zaterdag vormen René Froger, Maan, Tof Partyband!, Kraantje Pappie en DJ Nick Sijmen de aantrekkelijke en afwisselende line-up. 433 Magazine geeft de komende weken een aantal vrijkaarten weg voor de zeer gezellige ‘Vrienden van Meerlive’ avond. (waarvoor je normaal gesproken entree moet betalen.) Dit doen we via een wekelijkse prijsvraag op onze website en social media. Afgelopen week ontvingen we vele (juiste) inzendingen en de winnaar hebben we op de hoogte gesteld.

Wilt u de volgende winnaar/winnares van twee veldkaarten voor Meelive 2018 zijn? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en stuur de oplossing met uw contactgegevens voor zaterdag 1 september 22.00 uur in naar e-mailadres redactie@433magazine.nl of geef het juist antwoord door via Facebook. De winnaars krijgen schriftelijk bericht en de kaarten zullen tijdig worden opgestuurd.

Vraag:
Met welk nummer deed zangeres Glennis Grace mee aan het Eurovisie Songfestival?

  • Meerlive
  • muziekfeest
  • prijsvraag
  • Glennis Grace

Geef jouw reactie