KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Jeugdspelers SV Hoofddorp strijden om 433 Magazine bokaal

Tradities zijn er om te koesteren en daarom organiseert S.V. Hoofddorp ook dit jaar weer de onderlinge toernooien voor de eigen jeugd. Na tien jaar heeft uitgever Marnix Bakker van 433 Magazine het stokje overgenomen als toernooisponsor. De eerste speelavond is op maandag 2 oktober en ook op de 9e en de 16e staan er wedstrijden op het programma.

In totaal zullen er negen JO12 en JO13 teams, verdeeld over drie poules, meedoen. De wedstrijden, aanvang 19.00 uur, duren 2x 15 minuten en zullen telkens vooraf gegaan worden met een strafschoppenserie. De penalty’s worden om 18.30 uur genomen om het verschil in teamsterkte te compenseren.

De drie poulewinnaars treffers elkaar op een nader te bepalen woensdagavond eind oktober. Aansluitend zal de prijsuitreiking worden gedaan. ‘We proberen zoveel mogelijk de JO12 wedstrijden, rekening houdend met de leeftijd van de spelers, als eerste in te plannen. Tussen de wedstrijden proberen we de wisseltijd zo kort mogelijk te houden’, laten toernooiorganisatoren Remco Bekker en Jeroen Biesheuvel namens S.V. Hoofddorp weten.

  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie