KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Pancratius, Zwanenburg en DIOS kansrijk voor prijs

De achtste speeldag belooft voor een aantal clubs in Haarlemmermeer een spannende aangelegenheid te worden. R.K.S.V Pancratius (zo), VV Zwanenburg, S.V.DIOS maken zondag alle drie kans om een prima competitiestart te bekronen met de eerste periodetitel, maar zijn wel afhankelijk van resultaten op andere velden.

In 2B, de afdeling van Pancratius, lijken er drie gegadigden. SCH’44 en AGB hebben net als de formatie uit Badhoevedorp 16 punten. Het doelsaldo van SCH’44 (+16) is echter met afstand het beste. Puntverlies van de ploeg uit Harmelen in het thuisduel tegen middenmoter Kampong is dus bijna noodzakelijk om kans te maken. Pancratius (+7) ontvangt zelf FC Abcoude. AGB (+9) speelt in IJsselstein tegen VVIJ.

VV Zwanenburg (4D) moet thuis zelf winnen van laagvlieger en liefst met grote cijfers en hopen dat Alliance’22 verliest van Vogelenzang.
In 4A, West 2, heeft SV DIOS ook nog een (theoretische) kans om de eerste periode af te sluiten als de nummer 1. De Vennepers moeten thuis fors uithalen tegen Roodenburg. Daarnaast moet koploper ASW onderuit gaan in Woerden tegen VEP.

  • dios
  • Pancratius
  • Zwanenburg

Geef jouw reactie