KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Steemers matchwinnaar Ter Leede tegen Almere City

Het gaat naar wens in de derde divisie met Ter Leede. De driepunter tegen Jong Almere City was gezien de vele kansen zaterdag terecht. De brigade van Stefan Roodakker verschalkte de ploeg uit Flevoland door een treffer van Robert Steemers halverwege de tweede helft. Almere probeerde het nog wel maar kwam niet tot scoren.

Over de gehele wedstrijd gezien waren er genoeg mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het scoreverloop bleef aan de magere kant steken. De mooiste kansen werden door beide partijen om zeep geholpen. Uiteindelijk stond het bij Ter Leede achterin gewoon goed en viel er eigenlijk niets te halen, ondanks de magere score voorsprong in de tweede helft. Bij Ter Leede zit er zeker nog rek in om nog hoger te komen te staan op de ranglijst.

Na negen competitiewedstrijden staan de roodgelen als debutant op een keurige 8e plaats. De 1-0 zege was voor de ploeg van Steef Roodakkers een mooie opsteker richting de bollenderby tegen FC Lisse.

Ter Leede aanvaller Robert Steemers was tevreden met de krappe winst. ‘Gezien de mogelijkheden die we kregen is het aan de magere kant. We hadden er nog wel eentje bij moeten prikken. Voor mij telt deze winst. Of dat nu 1-0 of 4-0 is, maakt mij niets uit. Het is alleen lullig als ze gelijk maken. Ik had weinig last van de wind, hoewel ik liever tegen wind speel. Je moet voor de wind altijd rekening houden met de snelheid van de bal. We hebben vandaag gezien de kansen verdiend gewonnen. Volgende week de derby tegen FC Lisse en daar heb ik nu al echt zin in.’

Tekst: Hennie van de Weerd

 

  • Ter Leede
  • Robert Steemers
  • Jong Almere City

Geef jouw reactie