KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

HBC legt succestrainer Ketting langer vast

HBC en oefenmeester Jasper Ketting hebben besloten de succesvolle samenwerking met twee jaar te continueren. ‘Ketting is een toptrainer en een persoonlijkheid, precies wat HBC nodig heeft. Dit voelt echt goed, beide partijen zijn tevreden omtrent de samenwerking en zitten op één lijn, dus waarom niet nu al handelen’, aldus bestuurslid technische zaken Piet Soomer.

HBC heeft afgelopen jaar een prachtig mooi seizoen gedraaid. Alle technische doelstellingen zijn behaald, kampioen worden met zowel het eerste als het tweede, winnaar van de Midwest Cup en Heemstede Cup, goede reeks in de KNVB districtsbeker met zeer herkenbaar en aantrekkelijk voetbal. Het technisch beleidsplan is, in samenwerking met Ketting herschreven, zeer ambitieus, maar zeker goed uitvoerbaar.

Het nieuwe 2-jarenplan bevat plannen om het vlaggenschip de promotie naar de eerste klasse te kunnen realiseren.‘Wij hebben samen met Ketting keihard gewerkt de randvoorwaarden te benoemen en vervolgens te realiseren zodat iedereen weet wat er van hem verwacht wordt. De contractbesprekingen verliepen vrij soepel, zeker gezien de goede samenwerking en vooral de blijvende ambitie van zowel Ketting als HBC. In het kielzog van het eerste elftal is er een mooie uitdaging voor zondag 2, om na het kampioenschap van afgelopen seizoen, in 2 jaar de promotie naar de reserve hoofdklasse te bewerkstelligen. Ook is er een prominente rol weggelegd voor het 3e selectie team i.v.m. een goede continue kwalitatieve doorstroming vanuit de jeugd.’

Met negentien punten uit negen wedstrijden bezet HBC op dit moment de derde plaats in de tweede klasse B (zo). De Heemstedenaren scoorden tot nu toe al 32 doelpunten en zijn daarmee de meest productieve ploeg van de afdeling.

 

  • HBC
  • Jasper Ketting

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement