KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Laatste prijzen 433- toernooi SV Hoofdorp uitgereikt

Bij SV Hoofddorp zijn zaterdag nog een aantal prijzen van het 433- toernooi uitgereikt. In overleg met de toernooicommissie werd besloten de beide FairPlay prijzen dit jaar uit te reiken aan de beide deelnemende meidenteams, MO15-1 en MO17-1. MO15-1 nam deel aan de JO13 poule en MO17-1 aan de JO14/JO15 poule. De toernooicommissie hoopt ook voor komend jaar weer op vertegenwoordiging vanuit de MO15 en MO17 te kunnen rekenen.

De JO14-2 inde de tweede prijs. Na een pittige voetbalwedstijd verzamelde het team, na een frisse fietstocht en met veel trek, bij het Hoofddorpsche Friethuys. Daarmee werd daar met veel enthousiasme en patatje + milkshake in ontvangst genomen en genuttigd.

De zuurprijs werd uitgereikt aan de JO15-3 van SV Hoofddorp. Helaas werd dit team tijdens deelname aan de 3e poule avond getroffen door vele blessures waarmee men afhankelijk was van diverse invallers. Hierdoor kon het team de winst tegen de JO5-2 helaas niet vasthouden en verloor uiteindelijk met 4-1 de veldwedstrijd. De zuurprijs maakt echter weer een hoop goed.

  • 433- toernooi
  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie