KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Groenen nieuwe ambassadrice Cruyff Foundation

Soms is iets heel logisch. Onvermijdelijk. Is 1 plus 1 vanzelfsprekend 3. Hij droeg nummer 14 met trots en zij doet dat ook. Voetbal was zijn lust en z’n leven. Ook zij is er dag en nacht mee bezig. Met trots kan de Cruyff Foundation vertellen dat Jackie Groenen hun nieuwe ambassadrice is!

De kersverse ambassadrice is zelf ook erg enthousiast: ‘Ik verheug me op de samenwerking met de Johan Cruyff Foundation. Met name het enthousiasme van gehandicapte kinderen wanneer ze de kans krijgen om te bewegen en met elkaar te sporten werkt enorm aanstekelijk en motiverend. Ik gun het iedereen om net zo van sport te genieten als ik zelf doe! Samen met de Cruyff Foundation ga ik hieraan werken’, aldus Jackie Groenen.

‘Jackie is de inspiratiebron en een voorbeeld voor jonge meisjes die dromen van een mooie voetbalcarrière. We weten dat Jackie van jongs af aan al groot fan is van Johan, ze heeft een geweldige energie en tilt het Nederlandse voetbal naar een hoger niveau. We hebben mooie plannen voor de nabije toekomst’, aldus onze directeur Niels Meijer.

Foto: Cruyff Foundation

  • Cruyff Foundation
  • Jackie Groenen

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement