KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Staat jouw vrijwilliger straks in Oranje?

Wie wil dat niet, een plek in Oranje. Voor verreweg de meeste voetballiefhebbers een droom die nooit in vervulling zal gaan. Maar binnenkort zijn er drie verenigingsvrijwilligers die bij de wedstrijd Nederland - Frankrijk op vrijdag 25 maart een belangrijke rol spelen.

Zonder vrijwilligers, geen voetbal. Speciaal om deze groep helden in de spotlights te zetten, komt de KNVB met een actie. Nomineer jouw vrijwilliger, dan maakt hij of zij kans om mee te draaien met Oranje!

Bij de vereniging zijn natuurlijk heel veel verschillende vrijwilligers actief, waardoor we voor deze wedstrijd hebben gekozen om een voorzitter, een terreinknecht en een koffiejuffrouw van één van de 3.000 verenigingen in Nederland in het zonnetje te zetten.

Met deze actie willen we voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken die het voor hen week in, week uit mogelijk maken van voetbal te genieten!

Meld snel aan
Gun je jouw vrijwilliger een plek in Oranje bij de wedstrijd Nederland - Frankrijk op 25 maart? Ga dan snel naar KNVB.nl/jouwvrijwilliger en meld hem of haar aan. En geef hierbij aan waarom juiste deze vrijwilliger een plekje in Oranje verdient.
Rond 15 maart wordt de voorselectie van de vrijwilligers bekend gemaakt die nog steeds kans maken. Deze 30 genomineerden winnen allemaal twee kaartjes voor de wedstrijd.

Wil je zeker weten dat jouw vrijwilliger bij Nederland – Frankrijk is? Nomineer hem of haar dan nu, en ontvang één gratis kaartje bij aanschaf van minimaal twee kaartjes. Daarnaast is er nog een speciale actie voor groepen. Bijvoorbeeld met je hele team naar de wedstrijd. Bij aankoop van 15 kaartjes krijg je dan 25% korting!
Kijk op KNVB.nl/jouwvrijwilliger hoe je jouw vrijwilliger kan nomineren en voor de actievoorwaarden.

Bron: KNVB

  • Verenigingsvrijwilliger
  • KNVB
  • Nederland - Frankrijk
  • nominatie

Geef jouw reactie