KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Entree eredivisie

VVK Telstar Vrouwen werkt hard aan de beoogde entree in de eredivisie. In dat kader presenteert de nieuwe club aanstaande vrijdagavond 1 maart haar plannen en speelt het aansluitend een oefenwedstrijd tegen eredivisionist Heerenveen.

Het team van coach Hans de Winter wl graag komend seizoen het tiende team worden in de eredivisie en speelt een reeks oefenwedstrijden in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen. Eerder versloeg VVK Telstar hoofdklasser DSS en de topklasser Wartburgia

Vooraf aan de wedstrijd tegen Heerenveen presenteert het bestuur van de stichting Vrouwenvoetbal Kennemerland haar plannen om per komend seizoen onder de vlag van Telstar uit te komen op het hoogste niveau. VVK Telstar werkt aan een professionele opleidingsstructuur in Kennemerland en omstreken en wil het daaruit voortkomende talent met een eredivisieteam perspectief op topvoetbal bieden.

De oefenwedstrijd tegen Heerenveen is vrij toegankelijk voor het publiek en begint aanstaande vrijdag om 19:30 uur in het Rabobank IJmond Stadion van Telstar te Velsen-Zuid. De wedstrijd is vanaf de hoofdtribune te volgen en de kantine is open voor publiek.

 

  • VVK Telstar
  • eredivisie voor vrouwen
  • Kennemerland

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement