KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vrouwen openen seizoen in Olympisch Stadion

De officiële aftrap van de Eredivisie Vrouwen seizoen 2017-2018 wordt gehouden op zaterdag 2 september in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tijdens de La League All-Star Match & Girls Finals zullen alle negen Eredivisieclubs zich met hun voltallige selectie officieel voorstellen aan pers en publiek.

De voorbereidingen voor de seizoenopening werden afgelopen donderdag afgerond door vertegenwoordigers van alle clubs uit de Eredivisie Vrouwen. Naast de officiële presentatie zijn er volop andere (voetbal)activiteiten om aan deel te nemen of te aanschouwen. Verder zullen de tien gouden Leeuwinnen uit de Eredivisie die actief waren op het historische EK afgelopen zomer, te bewonderen zijn met hun gewonnen beker.

‘Mooiere start niet denkbaar’

Frank Kolsteeg, commercieel marketing directeur van de CEV (Coöperatie Eredivisie Vrouwenvoetbal): ‘Heel bijzonder dat we het grandioze EK-succes zo kunnen doortrekken naar een gezamenlijke opening van het seizoen met alle Eredivisieclubs en -speelsters. Een mooiere start van het vrouwenvoetbalseizoen lijkt mij niet denkbaar voor de fans.’

Bron: KNVB

 

  • Eredivisie Vrouwen
  • La League

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement