KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Hoofddorp zet opmars voort, HBC wint weer

S.V. Hoofddorp heeft zondag opnieuw drie punten gepakt. Zeeburgia was zondag op de IJvelden het volgende slachtoffer. De ploeg van Jethro Abram won met 2-1 en steeg zo naar de zesde plaats in de eerste klasse. Op hetzelfde niveau zakken DSOV en SV Hillegom steeds verder weg. De Vijfhuizers leden een smadelijke 5-1 nederlaag bij Zaanlandia. Martijn Nelis scoorde bij een 4-0 tussenstand de enige treffer voor DSOV. Hillegom verloor voor de vierde keer op rij. Dit keer was JOS/Watergraafsmeer met 0-2 te sterk.

In de derde klasse blijft nieuwkomer HBC opzien baren. De 1-2 zege op VVH/Velserbroek was voor de equipe van Jasper Ketting de vijfde keer driepunter in zes duels. Komende zondag volgt in eigen huis de confrontatie met lijstaanvoerder IVV. Zwanenburg wacht nog altijd op de eerste zege en blijft na de 0-2 nederlaag tegen DCG de hekkensluiter in 3C.

Foreholte is in 2C bezig aan een sterk seizoen. De Voorhouters voeren na zes wedstrijdrondes samen met TAC’90 de ranglijst aan met veertien punten. KDO en Teylingen bezetten een klassering in de middemoot. Komende zondag staat in Sassenheim de clash tussen Teylingen en Foreholte op het programma.

Foto: Minke Wiggerink 

 

  • SV Hoofddorp
  • SV Hillegom
  • DSOV
  • HBC
  • Foreholte

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement