KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Derde kampioenschap op rij voor SCW

De eerste helft van het seizoen viel er voor verschillende jeugdteams van de voetbalverenigingen in Haarlemmermeer een kampioenschap te vieren. 433 Magazine biedt de regionale helden van de toekomst graag een podium aan op haar website. Komende weken is te lezen welke teams allemaal de najaarstitel in de wacht sleepte. Dit keer de E2 van SCW.

Dit team van SCW bestaat uit jongens en twee meisjes . ‘Wij speelden als gemengd team in de 4e klasse dit seizoen. We begonnen dit seizoen met de kinderen voor te bereiden op een seizoen waar ze een keer niet kampioen zouden worden. Ze hadden tenslotte al twee keer achter elkaar de titel gepakt.

De eerste competitiewedstrijd eindigde in een gelijkspel. Zie je wel was direct mijn reactie, dit word een zwaarder seizoen, houdt rekening met een klassering in de middenmoot dit seizoen. Hier waren de kinderen van SCW E2 het niet mee eens ze waren immers ook niet compleet.

Na het gelijkspel is de knop omgegaan en hebben we alle wedstrijden met dikke cijfers gewonnen. Een zwaar duel was het treffen tegen FC Amsterdam ,die alles op alles zette om de beslissende wedstrijd naar hun toe te halen. Na een zinderende wedstrijd is het uiteindelijk inde allerlaatste minuut 1-0 voor SCW geworden en dus weer kampioen. Dit team wint op basis van teamspirit, kracht en jarenlange samenwerking. Een gouden team met winnaarsmentaliteit, op naar de derde klasse’, aldus trainer/coach Ebriena de Soet.

  • SCW
  • kampioen
  • E2

Geef jouw reactie