KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Ter Leede twee zeges af van hoofdprijs, Lisse loopt deuk op

Ter Leede heeft de kans op het kampioenschap in de hoofdklasse A volledig in eigen hand gekregen. De Sassenheimers behaalden op De Roodemolen een zwaarbevochte 3-2 zege op het nog niet veilige Zwaluwen Vlaardingen. Achilles Veen verloor onverwachts met 2-3 van Hoek, waardoor de ploeg van trainer Henk Wisman nu drie punten los is van de concurrentie.

Middenmoter Argon (uit) en het al praktisch tot degradatieduels veroordeelde Sliedrecht (thuis) vormen de laatste hindernissen voor Ter Leede. Marc de Kruijs was met twee doelpunten belangrijk voor Ter Leede. Tony Schreurs scoorde de middelste treffer.

In de derde divisie A liep het voor FC Lisse minder goed af. ONS Sneek, dat nergens meer voor speelt, vervulde de sportieve plicht met verve. Het wist de titelkandidaat op Ter Specke op 1-1 te houden en zorgde zo voor blije gezichten aan de rood wit zijde van Spakenburg. Martin van Eeuwijk kon pas in de extra speeltijd een uiterst pijnlijke nederlaag voorkomen voor de gastheer. Lisse moet nu weer in de achtervolging op IJsselmeervogels, dat wel won (0-1) en zo twee punten marge opbouwde. Lisse treft thuis nog DVS’33, dat de dans leidt in de derde periode, en Jong FC Groningen (uit). IJsselmeervogels treft thuis Jong Volendam, dat nog hoopt op plaats drie, en gaat in de slotronde op bezoek bij Quick Boys.

FC VVC en VV Kagia wonnen kinderlijk eenvoudig hun wedstrijden in de derde klasse en houden zo uitzicht op de titel. VVC en Blauw Wit-Beursbengels staan samen bovenaan met 45 punten. Voor Kagia staat de teller met nog twee wedstrijden te spelen op 44. Bij een gelijk aantal punten aan het einde van de rit volgt een allesbeslissend extra treffen.

Alle uitslagen zaterdag 29 april:
Derde divisie A FC Lisse – ONS Sneek 1-1
Hoofdklasse A Ter Leede - Zwaluwen 3-2
2B SV Overbos – OSV 0-0
3B Arsenal - UNO 8-0
3B SCW - Kagia 0-6
3B VVA/Spartaan - FC VVC 0-4
3B Zandvoort - S.V. Hoofddorp 7-1
4E Pancratius vrij

 

 

  • Ter Leede
  • FC Lisse
  • VV Kagia
  • FC VVC

Geef jouw reactie