KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Tweede klasse lonkt voor DSOV, Hoofddorp haakt af

DSOV heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de finale van de nacompetitie om een ticket voor de tweede klasse. De Vijfhuizers wonnen de return tegen Houten met 1-3. Voor SV Hoofddorp is het seizoen voorbij na het 3-1 verlies in de return tegen Velsen. De gastheer forceerde in de verlenging het verschil. De equipe van Jimmy Simons komt dus ook volgend seizoen uit in de tweede klasse.

DSOV klaarde de klus eenvoudig. Martijn Nelis en Maarten van Rijckevorsel waren voor rust trefzeker voor de ploeg van scheidend trainer René Anneese en besliste de strijd zo na de 3-0 thuiszege definitief. VVZA is de verrassende tegenstander in het beslissende tweeluik. De Amersfoorters haalden een stunt uit door de return in Amsterdam tegen Arsenal met 0-4 te winnen en zo de nadelige 1-3 marge uit het eerste duel glansrijk weg te poetsen.

Voor SV Hoofddorp leek het na een 2-0 achterstand tegen Velsen in de slotfase over en sluiten. Door een late treffer sleepte de ploeg van Simons er toch een verlenging uit. Het bleek tevergeefs, want de gastheer sloeg opnieuw toe. Deze klap kwam Hoofddorp in de score niet meer te boven.

  • DSOV
  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie