KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

VVC kiest De Koker als belofte van jaar

Kay de Koker is tijdens het jaarlijkse FC VVC gala in Pier K. gekozen tot Belofte van het jaar. De prachtige accommodatie, de in gala geklede leden van de businessclub van VVC en de smaakvolle culinaire presentatie van de Vennepse ondernemers zorgde voor een top avond. De muziek werd verzorgd door de band Marit en the OohOos uit Nieuw-Vennep.

Veilingmeester Dirk Molenaar hield een betoog over de Alzheimer Stichting. Er werd gretig geboden op de items, met als hoogtepunt mee vliegen in de cockpit bij een FC VVC- bestuurslid. Het leverde een mooi bedrag van € 1305,00 voor de stichting op.

Hoogtepunt van de avond was de verkiezing van Belofte van het jaar. De technische staf van VVC zorgde voor de voordracht en de businessclubleden maakte de uiteindelijke keuze. De drie kandidaten Darius Broxterman, Tim van Boekel en Kay de Koker waren strak in het pak. Kay mocht uiteindelijk de wisseltrofee van Dennis Oolbekking, belofte van het afgelopen jaar, in ontvangst nemen. Volgend jaar is de vijfde editie van het FC VVC Gala.

  • FC VVC
  • talent van het jaar
  • Kay de Koker

Geef jouw reactie