Uit de regio

Sterk bekeroptreden vrouwen DSS tegen Feyenoord

Eindelijk weer mogen spelen met publiek en dat uitgerekend tegen Feyenoord. Dat het zorgde voor extra motivatie bij de vrouwen van DSS was wel duidelijk. De Haarlemse ploeg speelde zaterdag een prima wedstrijd tegen de Rotterdamse eredivisionist in het kader van de TOTO KNVB Beker. DSS mocht lang hopen op en stunt en verloor slechts met 2-3.

Feyenoord, de huidige nummer vier in de Vrouwen Eredivisie, nam na een kwartier de leiding via een treffer van Kim Hendriks. Geneviève Maartens bracht DSS uit een vrije trap van Lisa Kremers tien minuten later brutaal weer op gelijke hoogte.

De bezoekers namen via doelpunten van Robine de Ridder en Romée van de Lavoir weer afstand. De fraaie 2-3 van Maartens, in de voorlaatste minuut, viel net te laat om er nog een spannende slotfase van te maken.