Uitslagen

FC Lisse deelt mokerslag uit in titelrace

Na een zinderende slotfase heeft FC Lisse in de titelrace in de derde divisie een gigantische slag geslagen. Sparta Nijkerk leek vijf minuten voor tijd met de 1-2 met de winst te gaan strijken op Ter Specke, maar bleef zelfs met lege handen achter. Lisse scoorde in de extra tijd liefst drie keer en won zo met 4-2.

En dat heeft enorme gevolgen voor de stand. Waar Lisse bij verlies de voorsprong zag teruglopen naar één punt is de marge met Sparta Nijkerk nu zeven punten. Sportlust’46, dat wel won, is nu de eerste achtervolger van FC Lisse. Deze kloof bedraagt vijf punten. Er zijn nog zes wedstrijden te spelen. Over twee weken staat in Woerden het duel tussen Lisse en Sportlust’46 nog op het programma.

Jeffrey Perez Stoof en Enzo Stroo (2x) zorgden voor een ontknoping zoals je zelden ziet op de amateurvelden en je eigenlijk alleen kunt geloven als je erbij was. Het leidde zelfs tot een kleine pitch invasie door de veelal jeugdige supporters van FC Lisse. Bij de rust was de stand 0-1 en 20 minuten voor het einde tekende Tom Noordhoff de gelijkmaker aan.