KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

FC Rebellen te gast bij jubilerend SCW

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan heeft SCW FC de Rebellen bereid gevonden om een wedstrijd tegen een selectie van clubleden te spelen. Deze bijzondere wedstrijd is op zaterdag 28 september, aftrap 16.30 uur.

Het FC Rebellen bestaat uit voormalig eredivisie voetballers van naam en faam, die er niet voor terugdeinzen om te laten zien hoe leuk voetbal kan zijn. Wie er dit keer tot de selectie behoren, blijft voorlopig nog een verrassing.

En wie zijn dan de selectiespelers van SCW? Helaas is dat op dit moment ook niet geheel bekend. Elk senioren- en veteranenteam is gevraagd om 2 spelers af te vaardigen. Zo krijgt iedere SCW-er de kans om deel uit te maken van het jubileumteam.

Oud-topkeeper Kasper Silvius en Oldstar-trainer Piet Tates zullen de coaching voor hun rekening nemen. Na afloop is er een feestavond met de zingende barmannen. De jubileumwedstrijd is een onderdeel van een uitgebreid feestprogramma met onder meer ook een mixtoernooi een (sportief) programma voor de jeugd. Op zondag 29 september is er een receptie en wordt er ook een jubileumboek gepresenteerd.

  • SCW Rijsenhout
  • FC Rebellen

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement