KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Van der Schinkel helpt Kagia langs Pancratius

Tijs van der Schinkel was wederom van ongekende waarde voor VV Kagia. Met een hattrick was hij zaterdag de grote man tegen RKSV Pancratius 5-1. De thuisclub leidde bij rust al met 3-0. Kagia bleef in de eerste competitiewedstrijd al ongeschonden tegen DEM en staat zodoende al op zes punten in de derde klasse.

In de eerste minuut was het al raak. Van der Schinkel zette Kagia met de 1-0 zo gelijk op het goede spoor. De thuisclub liet na de snelle voorsprong de teugels enige tijd wat vieren. Pancratius nam het initiatief, maar kwam niet tot scoren. In de tweede helft maakte Kagia het karwei af.

Kagia- speler Jesper Imanse voelde zich als een vis in het water en had heerlijk gespeeld. ‘Het gaat lekker. Je zal mij niet horen. We hebben nu zes punten. Met deze start van ons is niets mis net zoals in de voorbereiding. We waren vandaag zeer effectief eigenlijk en maken het goed af. We hebben het een periode moeilijk gehad. Zij waren enige tijd meer aan de bal, maar werden niet echt gevaarlijk. Het voetbal wat wij spelen is niet altijd goed. Het is het soms even zoeken. We mogen niet klagen, want 5-1 is mooi. Tot nu toe loopt het gesmeerd in deze competitie. Op naar de volgende tegenstander, want ik heb veel zin in.’

Tekst: Hennie van de Weerd

  • Kagia
  • Pancratius
  • Tijs van der Schinkel
  • Jesper Imanse

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement