KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Rijnsburgse Boys vindt talentvolle rechtsback bij Quick

Rijnsburgse Boys heeft de eerste aanwinst voor volgend seizoen binnen. Thomas van Haaften komt over van het Haagse Quick, dat speelt in de derde divisie. De 21-jarige rechtsback heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract met de optie voor een extra seizoen.

‘Tijdens een wedstrijd bij mijn huidige club Quick, tegen TOGB, werd ik blijkbaar in de gaten gehouden door Rijnsburgse Boys. Na die wedstrijd werd ik benaderd voor een gesprek. Dat heb ik gedaan en dat was een goede keus. Het gesprek was goed en de club kwam met een mooi plan voor mij. Ik heb het daarna even laten bezinken, maar ik wist eigenlijk meteen dat ik volgend seizoen bij Rijnsburg wil voetballen.’, laat Van Haaften op de clubsite van Rijnsburgse Boys weten.

Thomas van Haaften heeft vrijwel zijn hele leven bij Quick gespeeld. Na een jaar bij Loosduinen startte hij daar op vijfjarige leeftijd. Op zijn zestiende werd hij gescout door ADO Den Haag waar hij twee jaar deel uitmaakte van het O19-team. Door blessureleed keerde hij na twee jaar terug bij Quick, waar hij sinds seizoen 2020-2021 in het eerste elftal speelt.

 

  • Rijnsburgse Boys
  • Thomas van Haaften
  • Quick
  • aanwinst

Geef jouw reactie