KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Kagia via Salou naar Oegstgeest

Na een korte vakantie begint bij de start van het nieuwe jaar ook weer de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.  VV Kagia, medekoploper in 3A in het district West 2, zal dit onder meer doen via een trainingskamp in het Spaanse Salou.

De ploeg van trainer/coach Anton Wijsman, die onlangs zijn contract verlengde in Lisserbroek, verschijnt zaterdag 2 januari voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie voor het eerst weer op het veld. Ook op dinsdag 5 en donderdag 7 januari staan er trainingen gepland.

Op zaterdag 9 januari volgt in eigen huis een oefenduel met FC VVC, aanvang 14:30 uur en drie dagen later komt Ter Leede 2 op bezoek. De aftrap is om 20:00 uur. Van 14 tot en met 17 januari volgt er een trainingsstage in Salou. Oegstgeest (uit) is op zaterdag 23 januari de eerste opponent bij de herstart van de competitie.

Wijsman: 'Voor de eerste seizoenshelft geef ik mijn ploeg een 7,5 als rapportcijfer. Dit is gebaseerd op de boven verwachting behaalde resultaten, met soms een verre van compleet elftal. Ook zijn de ontwikkelingen van diverse spelers sneller gegaan dan verwacht en zijn er enkele verrassende spelers geweest die nadrukkelijk aan de poort van het 1e geklopt hebben.'

  • Kagia
  • Anton Wijsman
  • tweede seizoenshelft

Geef jouw reactie