KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

DIOS strikt Gargili als nieuwe hoofdtrainer

Tweedeklasser SV DIOS heeft in de persoon van Ayhan Gargili (links op de foto) een nieuwe hoofdtrainer voor haar selectie gevonden. Op dit moment is assistent-trainer Ruben Kienhorst de waarnemend hoofdtrainer. DIOS is op zoek gegaan naar een hoofdtrainer voor seizoen 2020-2021, maar aangezien Gargili per direct inzetbaar is, zal hij al vanaf de winterstop met zijn functie starten. Beide partijen zijn een contract voor 1,5 seizoen overeengekomen. Gargeli wacht bij DIOS de zware, maar uitdagende klus om de club in de tweede klasse te houden.

De afgelopen jaren heeft de club uit Nieuw-Vennep een enorme groei gekend. De jeugdafdeling bestaat uit maar liefst 56 teams, waardoor er in de breedte een stevig fundament staat. De selectieteams worden getraind door uitstekende trainers en het niveau waarop gespeeld wordt is aanzienlijk toegenomen. En dat heeft zich inmiddels ook vertaald in de resultaten van het eerste team. Onder leiding van Dave Lange werd er de afgelopen 5 jaar maar liefst drie keer gepromoveerd en daarmee is de tweede klasse bereikt. Zowel het eerste als tweede team bestaat voor het grootste deel uit jonge spelers die vanuit de eigen jeugd zijn doorgestroomd. DIOS blijft onverminderd de vereniging waar ‘het familiegevoel’ van groot belang is, maar daarbij is het ambitieniveau gegroeid.


De nieuwe hoofdtrainer past bij de groei van de club. Ayhan Gargili heeft veel ervaring opgedaan met jeugdteams en wil zich nu verder ontwikkelen als hoofdtrainer. Zijn energie en passie voor voetbal, zijn ambitie om TC-1 te behalen en net als zijn team ook zelf te groeien en zich te ontwikkelen, zijn voor DIOS ingrediënten die aanspreken. Gargili is 39 jaar, woonachtig in IJmuiden en werkte als trainer onder meer voor Roda ’23, Vitesse Arnhem, de KNVB JPN, SV Warmunda, Koninklijke HFC, VVA/Spartaan, Onze Gezellen en HBC.

 

  • SV DIOS
  • Ayhan Gargili

Geef jouw reactie