KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Zwanenburg F3 kampioen in de vijfde klasse

In de eerste helft van het seizoen viel er voor verschillende jeugdteams van de voetbalverenigingen in Haarlemmermeer een kampioenschap te vieren. 433 Magazine biedt de regionale helden van de toekomst graag een podium aan op haar website. Komende weken is te lezen welke teams allemaal de najaarstitel in de wacht sleepte. Dit keer de F3 van Zwanenburg.

Het voetbalseizoen najaar 2015 begon voor de F3 van VV Zwanenburg op zaterdag 12 september 2015. Voor de toppers Isa, Mani, Colin, Lars, Berkay, Amir, Zenno en Jari was het hun allereerste officiële competitiewedstrijd.

Al deze spelers zijn vanuit de mini’s doorgestroomd naar de F-jes. Daar waar het bij de mini’s nog spel was tussen FC Barcelona en Ajax, begon die dag het echte werk. Met enthousiaste en trotse ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en niet te vergeten top trainer René Koenen langs de zijlijn, werd de eerste wedstrijd toch nog met 5-1 verloren. Het team wist nu wat hen te wachten stond en was klaar voor de strijd om het kampioenschap.

De daarop volgende wedstrijden werden door Zwanenburg F3 gedomineerd en gewonnen. De uitslagen bleven in ons voordeel uitvallen en het zag er naar uit dat dit team weleens de kampioenstitel kon gaan binnenhalen. Tijdens de trainingen bleef René veel aandacht besteden aan focus, positie en techniek en dat betaalde zich op 5 december uit met de titel in de vijfde klasse.

  • Zwanenburg
  • F3
  • najaarstitel

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement