Uitslagen

Sterk Lisse haalt uit tegen VVOG

FC Lisse heeft op een voetballende manier revanche genomen op VVOG. Op Ter Specke won de formatie van Robbert de Ruiter na een sterk optreden met 4-0. De 2-1 nederlaag eerder dit seizoen in Harderwijk werd zo op een overtuigende manier weggepoetst. Een tomeloze inzet vormde de basis voor de ruime zege van Lisse.

Lisse en VVOG maakten er een waar schouwspel van. Voor de rust had FC Lisse, gezien de mooie mogelijkheden die het kreeg, al afstand moeten nemen. Op het juiste moment scoorde Rowdy van der Putten de 1-0. Na de rust sloegen de thuisclub snel voor de tweede keer toe. De ban werd na 8 minuten gebroken door een knap doelpunt van Oussama Siali. De zege werd zo door Lisse veiliggesteld. VVOG probeerde het nog wel, maar verdedigend stond het als een huis bij de Lissenaren. De thuisclub liep zelfs nog verder uit via Van der Putten en Luca Tarani.

Na de wedstrijd was Robbert de Ruiter zeer tevreden over het vertoonde spel van zijn manschappen: ‘Dit was de beste wedstrijd tot nog toe van ons. Ik heb echt genoten van wat die gasten op de mat lagen. Alles klopte gewoon en dat is mooi om te zien. We zijn goed bezig en nu volgende week doorzetten tegen het sterke Hoek. Het werkte goed met Rowdy van der Putten achter de spits. Het is trouwens niet de eerste keer dat ik dat doe. De goals van ons waren prachtig. Ik heb vandaag alles gezien, loopacties, combinaties, mooie voorbereiding, goals en ga zomaar door. De jongens hebben ons verwend met heel goed voetbal. Hier kunnen we mee verder.’