KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Wilderom kiest voor ambitieus HBC

Derdeklasser HBC heeft opnieuw een versterking voor komend seizoen vastgelegd. De formatie uit Heemstede, die nog volledig in de race is in de strijd om het kampioenschap, is tot overeenstemming gekomen met Bryan Wilderom.

Na een aantal goede gesprekken heeft hoofdtrainer Jasper Ketting Wilderom (rechts op de foto, red.) weten te overtuigen van de ambitieuze doelstellingen van HBC en het sociale platform waarop dit zich afspeelt. Wilderom, die thans uitkomt voor eersteklasser DSOV uit Vijfhuizen, is een ervaren, zeer snelle en technisch begaafde speler en op diverse posities inzetbaar is. ‘Wij hebben Bryan een aantal wedstrijden gevolgd en zijn spel past goed in het plaatje wat ik voor het aankomende seizoen voor ogen heb. Ik ben daarom zeer verheugd dat een speler als Bryan voor HBC kiest’, zegt Ketting.

Wilderom kijkt met enthousiasme uit naar het komend seizoen om de clubkleuren van HBC te mogen vertegenwoordigen en uiteraard waardevol voor het team te zijn. ‘Wij gaan volgend seizoen knallen.’

  • HBC
  • Bryan Willderom
  • Jasper Ketting
  • DSOV

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement