KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Jubilerend Alliance'22 heeft landelijke primeur

Alliance’22 is als club liever trendsetter dan volger en dat geldt zeker voor de maatschappelijke activiteiten van de club uit Haarlem. Dat juist Alliance’22 de eerste amateurvereniging is die het OneLove-logo op de mouw gaat dragen en zo een statement maakt voor de verbindende kracht van voetbal en tegen discriminatie en uitsluiting is dan ook niet toevallig.

Het nieuwe wedstrijdtenue van het jubilerende Alliance’22 heeft voor het seizoen 2022-2023 een nieuw, fris ontwerp gekregen. Albert Heijn Vos staat als nieuwe hoofdsponsor prominent op het shirt én op de mauw zullen de spelers het OneLove-logo dragen. Op maandag 2 mei werd het eerste nieuwe Alliance shirt tijdens een presentatie voor de leden onthuld door voorzitter Robert Graat en Houssin Bezzai, programmamanager van de KNVB campagne ‘Ons Voetbal Is Van Iedereen’. De KNVB ondersteund het feit dat Alliance het OneLove logo op het wedstrijdshirt gaat dragen en moedigt andere verenigingen aan om dit voorbeeld te volgen.

De OneLove-campagne komt voort uit het aanvalsplan ‘Ons Voetbal Is Van Iedereen’, waarmee de KNVB, samen met andere partijen, discriminatie in het voetbal wil bestrijden. Tot nu toe is de OneLove-boodschap vooral uitgedragen door het Nederlands elftal, Oranjeleeuwinnen en spelers uit het betaald voetbal. Sv Alliance ‘22 is de eerste amateurvereniging die het OneLove logo op het wedstrijdshirt draagt.

Foto: Marcello Geerts

  • OneLove-campagne
  • Ons Voetbal Is Van Iedereen
  • KNVB

Geef jouw reactie