KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Unieke FootGolfbaan op landgoed Tespelduyn

Vanaf zondag 5 juli kan er FootGolf gespeeld worden op de golfbaan van Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout. Eigenaar Peter Duivenvoorde en Jim Kuipers van The FootGolf Motion zijn overeengekomen om 18 FootGolfholes op de prachtige golfbaan van Tespelduyn te realiseren. Voormalig voetbalprofs Denny Landzaat en Evgeniy Levchenko, allebei fanatieke spelers, zullen de officiële eerste aftrap verrichten.

FootGolf vindt zijn oorsprong in Nederland in 2009 en is de afgelopen jaren over de hele wereld verspreid. Bij velen misschien nog onbekend en daar willen Kuipers en Duivenvoorden graag verandering in brengen.

The FootGolf Motion is opgericht met het doel om de sport naar een verder niveau te brengen. FootGolf is laagdrempelig en kan door bijna iedereen gespeeld worden. Zowel voor de gevorderde speler als beginner is de baan uitermate geschikt.

Trainingsavond

In het voorjaar en de zomer kan er op vrijdagavond vanaf 17.30 uur door zowel leden als niet-leden van de vereniging getraind worden. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor groepen vanaf 10 personen om in het weekend na 16.00 uur, onder begeleiding van de pro's van The FootGolf Motion, te spelen. Meer informatie is te vinden op de website www.footgolfmotion.com.

 

  • Footgolf
  • Landgoed Tespelduyn
  • Evgeniy Levchenko
  • Denny Landzaat

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement