KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Teylingen verrast Hillegom in beker

Het leek op 0-0 te eindigen, maar daar stak verdediger Colin Dofferhoff een stokje voor door een paar minuten voor tijd te scoren. Zo won RKVV Teylingen alsnog in de slotseconden de bekerwedstrijd tegen S.V. Hillegom.

Beide ploegen kregen zowel in de eerste- als de tweede helft kansen, maar het ontbrak aan scherpte voor de doelen. Met paal en lat had Hillegom geluk, want die stond een paar keer op de goede plek. Bij Hillegom is o.a. Jeroen Dedel weer terug na een avontuur bij SJC. Beide ploegen hebben zich trouwens versterkt. Bij Hillegom ontbrak Aidan Ryan. Hij kampt nog met de naweeën van een hamstringblessure.

Teylingen-speler Jaap Zwetsloot: ‘Als je ploeg net voor tijd scoort, valt dat enige doelpunt op het juiste moment. We winnen zo alsnog en dat is lekker. Je moet er altijd tot het laatst in blijven geloven. We zijn beloond en je ziet maar weer hoe het kan lopen. Het is nog een beetje wennen, maar dat is een kwestie van tijd met deze selectie. Ik heb het bij de club Teylingen zeer mijn zin in ieder geval. Ik vond het een leuke wedstrijd met genoeg spanning. Wij zijn nu met drie punten rijker de gelukkige, want voor hetzelfde geld spelen we gelijk. We zullen wel zien hoever we komen in dit bekeravontuur. We krijgen nog Valken’68 en Zandvoort. Dat worden ook mooie potjes voetbal en ook de competitie komt eraan. We hebben er zin in.’

Tekst: Hennie van de Weerd.

Foto: Peer Compeer

Fotobijschrift: Trainer Marc van Wonderen zag zijn Teylingen zondag winnen van SV Hillegom.

  • Teylingen
  • SV Hillegom
  • Jaap Zwetsloot

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement