KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Late zege houdt Noordwijk op kampioenskoers

Noordwijk heeft met de hakken over de sloot van ONS Sneek gewonnen. Iedereen had zich verzoend met een gelijkspel, maar vlak voor tijd wist invaller Tjeerd Westdijk het net te vinden. De spits scoorde 2-1 en liet zo de manschappen van ONS Sneek verbluffend achter. De Noordwijkers op de huid gezeten door Quick Boys. De Katwijkers behaalden een 3-0 zege op De Dijk. Het verschil blijft zo vijf punten.

Nick van Staveren zette Noordwijk na twintig minuten op voorsprong. Er leek niets aan de hand en was het wachten op de volgende treffer van de Noordwijkers. De ploeg van Kees Zethof kreeg vele kansen, maar faalde in de afronding en dat kwam ze duur te staan. Frits Dantuma maakte gelijk namens de Friezen.

In bedrijf twee was het niet anders. Noordwijk viel aan en ONS Sneek verdedigde. Bij uitvallen bleven de bezoekers gevaarlijk. Tjeerd Westdijk was in de extra tijd het goudhaantje voor de thuisclub door toch nog de 2-1 te scoren. Op 20 april treffen Quick Boys en Noordwijk elkaar op Nieuw-Zuid. Voor de koploper volgen er eerst nog duel tegen De Dijk (uit) en Jong Groningen (thuis).

Tekst: Hennie van de Weerd

  • Noordwijk
  • Tjeerd Westdijk
  • Nick van Staveren
  • Kees Zethof

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement