KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Noordwijk opent seizoen met kraker tegen AFC

Na de indelingen zijn nu ook de competitieprogramma's van de top van het amateurvoetbal voor het seizoen 2020/'21 bekend. Zowel de tweede en derde divisie als de hoofdklasse starten in het weekend van 5 en 6 september met de eerste speelronde.

De kampioen van het seizoen 2018/’19 in de tweede divisie, AFC, start het seizoen 2020/’21 met een uitwedstrijd tegen Noordwijk. De laatste koploper van het seizoen 2019/’20, Katwijk, trapt af met een uitduel bij Excelsior Maassluis. Rijnsburgse Boys gaat op de eerste speeldag op bezoek bij IJsselmeervogels. De Koninklijke HFC begint een dag later aan de competitie in Tiel tegen TEC.

Op de derde speeldag, 19 september, staat de bollenderby tussen Noordwijk en Katwijk op het programma. Katwijk en Quick Boys treffen elkaar voor het eerst tijdens wedstrijdronde acht (zaterdag 24 oktober) op De Krom. Tijdens de laatste competitieronde in 2020, 12 december, staat het duel tussen Katwijk en Rijnsburgse Boys geprogrammeerd.

In de derde divisie begint Ter Leede met een thuisduel tegen Sportlust’46. FC Lisse opent op zaterdag 5 september met een uitduel in Rijssen tegen Excelsior’31. Op zaterdag 12 september staat de derby tussen FC Lisse en VVSB op het menu. Ter Leede en FC Lisse ontmoeten elkaar op 24 oktober op sportpark De Roodemolen. SJC begint een nieuw jaar in de hoofdklasse met de verre uitwedstrijd in Meppel tegen Alcides. Het eerste duel voor eigen publiek is op zondag 13 september tegen Emmen.

  • Kon.HFC
  • Noordwijk
  • Rijnsburgse Boys
  • Katwijk
  • Ter Leede
  • FC Lisse
  • SJC

Geef jouw reactie