KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SCW scoort opnieuw met jeugddagen

Tradities zijn er om in stand te houden. De jeugddagen in de laatste week van de zomervakantie bij SCW vallen hier zeker onder. Al jaren verzorgd de club uit Rijsenhout in deze periode geheel gratis een wisselend aanbod van diverse activiteiten voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Met meer dan honderd kinderen was de animo opnieuw groot te noemen.

Alle deelnemers werden op basis van leeftijd ingedeeld in teams van ongeveer 6 kinderen met een vaste leider. De eerste dag stond in het teken van voetbal en waterspelen. O.l.v. jeugdtrainer Jeroen Roest werd er een training afgewerkt waarin diverse onderdelen zaten en op de het andere veld werden er diverse voetbalspellen gehouden zoals voetvolley, een dribbelparcours en voetbaldarten. Na de dagelijkse geheel gratis verzorgde lunch stonden in de middag alle waterspelen klaar. Het was erg warm dus dit was een heerlijke verkoelende afsluiter van de dag. Op een aantal grote opblaasbare toestellen kon er gegleden worden op een glijbaan en een stormbaan. Ook konden er buikschuivers gemaakt worden op een tien meter lange baan.

Dag twee stond in het teken van andere sporten. Zo konden de kinderen kennismaken met de schaatssport o.l.v. IJsclub de Blauwe Beugel, met een droge schaatstraining, fietsen en skeeleren. Bij de buren werd er op 5 tennisbanen kennisgemaakt met de tennissport op T.V. Rijsenhout en op het kunstgrasveld van SCW werd er op drie velden gehockeyd. Onder leiding van Sportservice Haarlemmermeer werd er een uitdagend atletiekparcours afgewerkt met een estafetterun, hardlopen en verspringen.

Ook op donderdag waren de temperaturen hoog. De waterspellen vormden zo weer een fijne afsluiting van de dag. De laatste dag werd er in toernooivorm een 5 tegen 5 toernooi afgewerkt en stonden de finale onderdelen van het penaltyschieten op het programma. Na de prijsuitreiking namen de winnaars hun bokaal in ontvangst en kregen alle kinderen een fraaie medaille.

Foto: SCW

  • SCW
  • jeugddagen

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement