KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Van Maas: ‘SCW is outsider voor de tweede periode’

In de derde klasse B op zaterdag is SCW bezig aan een opmerkelijk seizoen. De ploeg van trainer Edwin van Maas verloor de eerste vijf duels, maar won sindsdien alles. SCW klom zo naar de verdienstelijke vierde plaats.

Voor Van Maas is de zeer knappe reeks, acht zeges op rij, geen aanleiding om de tweede seizoenshelft anders in te gaan. ‘De doelstelling was plek 6 t/m 8 en die is ook niet gewijzigd. Wat we wel hebben gezegd, is dat we zeker zullen kijken of we mee kunnen gaan doen voor een periodetitel. Nu staan we derde in de tweede periode met 5 gespeeld en 15 punten en dat is net zoveel als Zandvoort en FC VVC.

We spelen nog tegen Zandvoort en krijgen deze periode ook Buitenveldert op bezoek. Mochten we van Zandvoort winnen dan zal er zeker gekeken worden naar de wedstrijd van VVC tegen Zandvoort. Zij treffen elkaar ook nog. De periode zal gaan tussen Zandvoort, VVC en als outsider SCW.’

SCW start op dinsdag 5 januari weer met trainen. Van 8 tot en met 10 januari volgt er een driedaags trainingskamp op Papendal in Arnhem. Op 15 januari volgt er nog een oefenduel. De competitie wordt de 23ste hervat met het uitduel tegen runner-up Zandvoort.

Update 02-01-2016:  Edwin van Maas zal ook volgend seizoen aan het roer staan bij SCW. Ook Hitjo Schipper, trainer 2e, en keeperstrainer Richard van Andel blijven in het seizoen 2016-2017 aan de club uit Rijsenhout verbonden.

Een uitgebreide terug- en vooruitblik met diverse trainers is te lezen in de februari editie van 433 Magazine.

  • SCW
  • 3B
  • Van Maas

Geef jouw reactie