KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Hoofddorp eert trouwe leden

S.V. Hoofddorp heeft tijdens de algemene  (najaars)ledenvergadering een aantal leden onderscheiden voor hun trouwe lidmaatschap. Zij ontvingen een lidmaatschapsspeld en oorkonde. Anjo Lanenga en Michiel Eradus werden voor hun lidmaatschap gedurende 25 jaar in het zonnetje gezet. Pieter van der Vlugt Jr. en Willem Berkhout zelfs voor hun 40- jarig lidmaatschap.

Lid van verdienste
Wim Uijtenhaak werd voor zijn grote verdiensten als webmaster voor de club geëerd als Lid van Verdienste, waarbij zijn grote deskundigheid en drang naar actualiteit van hem en zijn team werden geroemd.

Ereleden
Bert van Scheppingen was naast zijn functie bij de Zondag-1 al decennia de stille kracht achter zijn echtgenote Ria; de koningin van onze kantine. Ria en Bert namen tijdens de ledenvergadering na decennia gezamenlijk afscheid van S.V. Hoofddorp. Bert ontving daarbij de onderscheiding als Erelid; een erkenning die zijn vrouw Ria al eerder van de vereniging ontving. Ria kreeg tijdens de vergadering weer haar vaste barkruk terug, die even zoek bleek te zijn, maar inmiddels bleek te zijn omgetoverd tot een gouden eerbetoon voor de minstens 100.000 broodjes waarmee zij haar gasten in de afgelopen jaren verwende.

Bestuurslid Communicatie & PR Ton Hofstra ontving na zijn 13-jarige bestuursfunctie eveneens het erelidmaatschap voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van een gedegen communicatiebeleid, dat naar zijn zeggen paste bij het niveau van een professioneel georganiseerde amateurvereniging. Zijn dank ging daarbij uit naar alle vrijwilligers, die hem daarbij de afgelopen jaren onmisbaar hebben gesteund.

Foto: Ton Hofstra
Fotobijschrift: Willem Berkhout (l) en Pieter van der Vlugt ontvangen hun lidmaatschapsspeld en oorkonde voor 40 jaar bij SV Hoofddorp.

 

 

  • SV Hoofddorp
  • Pieter van der Vlugt
  • Willem Berkhout
  • Wim Uijtenhaak
  • Bert en Ria van Scheppingen
  • Ton Hofstra

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement