KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Jubileumeditie voetbalquiz met Jeroen Grueter

Op vrijdagavond 24 februari is Event Center De Nachtegaal in Lisse het decor voor de tiende algemene voetbalquiz, georganiseerd door Kwis-Spelen.nl. Als presentator zal deze jubileumeditie sportcommentator Jeroen Grueter van NOS Studio Sport optreden.

Bekende sprekers
De pittige algemene voetbalquiz, bestaande uit 3 ronden van 20 vragen, wordt jaarlijks gepresenteerd door een andere bekende spreker. Van cabaretiers als Peter Heerschop en Sjaak Bral tot oud-voetballers als Sjaak Polak en Heinz Stuy en scheidsrechters Dick van Egmond en Roelof Luinge. Ook Andy Houtkamp, Jan Roelfs en Bas Ticheler (inmiddels perschef van Oranje) waren al een keer de presentator van deze quiz.

Jeroen Grueter
Grueter is een echte quizliefhebber en gek op voetbalfeitjes. Voor de NOS verslaat hij naast voetbal ook zwemmen en ijshockey. Voorheen werkte hij onder meer bij Voetbal International en NOS Langs de Lijn. Hij becommentarieerde voor Studio Sport wedstrijden op EK’s en WK’s en zelfs een Champions League finale.

Deelnemen
Inschrijven voor de voetbalquiz van 24 februari kan in tweetallen via www.kwis-spelen.nl. Ook de kosten voor deelname zijn hier terug te vinden.

 

  • Voetbalquiz
  • Jeroen Grueter
  • Lisse

Geef jouw reactie