KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Is jouw vereniging vrij van grensoverschrijdend gedrag?

Een veilig sportklimaat is een veelbesproken thema. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 sporters tussen 18 en 50 jaar zich wel eens onveilig voelt bij sportbeoefening. Voorbeelden zoals we in de turnsport, de hockeysport en de Voice of Holland hebben gezien, willen we voorkomen.

Voor alle inwoners, sportaanbieders en bestuurders in Haarlemmermeer is er de Haarlemmermeerse Richtlijn Veilig Sportklimaat. Op woensdag 16 februari gaat Team Sportservice Haarlemmermeer jullie ervaringen delen en bekijken waar er verbeterpunten liggen.

Expert Serge van Westercappel van Centrum Veilige Sport bij NOC*NSF is aanwezig om toelichting te geven. Laat zien dat een veilig sportklimaat voor jou vereniging hoog op de agenda staat en er werk van gemaakt. Voor leden en toekomstig leden is dat prettig. Trainers en coaches die werken met kwetsbare doelgroepen beschikken over een geldig VOG, leden kunnen contact opnemen met een geschoolde vertrouwenscontactpersoon en een veilig sportklimaat is binnen het beleid gewaarborgd.

Twijfel niet en zorg dat je erbij bent. Aanmelden kan op https://jouw.teamsportservice.nl/haarlemmermeer/

Foto: Renata Jansen

  • Team Sportservice Haarlemmermeer
  • Haarlemmermeerse Richtlijn Veilig Sportklimaat

Geef jouw reactie